Om Malerfirmaet SJ

Malerfirmaet SJ ApS ledes og ejes af malermester Steen Jensen, derudover er Allan Mogensen tilknyttet som konsulent og beregner.

Begge har over 30 års erfaring i branchen både som malere og ledere, og kendes begge for at være ambitiøse, dygtige og innovative.

På kontoret der sidder Sandie Taylor, som varetager alle vores administrative opgaver sammen med Jette Jensen, som tager sig af marketing.

Hos Malerfirmaet SJ har vi mellem 15 og 20 dygtige, engageret og mødestabile malersvende som med store kompetencer og lang anciennitet alle arbejder ud fra vores værdier, som vi vægter meget højt.

Vi har derudover også løbende 2 lærlinge, som vi ønsker at uddanne således at de er klædt på til både vores fremtidige vækst, vores værdier og alt det faglige der skal til for at blive en fantastisk maler.

Malerfirmaet SJ har ved siden af dette, også 2 rengøringsfolk ansat som har stor erfaring inden for rengøring – og som naturligvis også arbejder ud fra vores værdier.

Hos Malerfirmaet SJ vægter vi dialog med kunden meget højt, og derved er vi i løbende dialog med vores kunder samt samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

Vores medarbejdere bærer altid arbejdstøj med logo samt ID kort, og vi arbejder kun efter danske overenskomster og er medlem af Danske Malermestre.