Kvalitetsbevidste

Kvalitetsbevidst Malerfirma

Professionelt malerarbejde i den højeste kvalitet

Tag en snak med os i dag

Vi har over 30 års erfaring i branchen

Et passioneret og kvalitetsbevidst malerfirma

Hos Malerfirmaet SJ brænder vi for at skabe smukke og holdbare resultater. Vi går altid den ekstra mil for at opnå opnå dette, og sætter altid kundens behov og ønsker i forreste række. Således sætter vi en stor ære i vores arbejde, og går aldrig på kompromis med kvaliteten af selve udførelsen, såvel som de produkter samt materialer vi arbejder med. Dette er din garanti for veludført malerarbejde, som holder.

Når du skal have udført malerarbejde, er det essentielt, at udførelsen er korrekt. Derfor anbefaler vi altid, at du rådfører dig med et professionelt malerfirma inden, at malerarbejdet påbegyndes. På den måde undgår du bekostelige fejl og mangler.

Vi lytter altid til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de rigtige løsninger – Løsninger som du kan være tilfreds med mange år frem.

Udførsel i markedets bedste materialer

Hos Malerfirmaet SJ er kvalitet et nøgleord, som vi ikke går på kompromis med. Derfor maler vi udelukkende med produkter, som er af den højeste standard. Hertil værner vi omkring miljøet, og anvender miljøgodkendte samt svanemærket produkter. Du kan således få udført malerarbejde, som hverken er til skade for dig eller dine omgivelser, når du vælger os til at stå for dit malerarbejde.

Vi er af den overbevisning, at du skal kunne stole på din maler – Og det kan du hos os. Vi overholder altid det aftalte, har stor gennemsigtighed i vores priser, og kommer altid til tiden. Hos os er en aftale en aftale.

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde

Med over 30 års erfaring inden for malerbranchen kan vi udføre en stor palette af opgaver. Dette gælder både udvendigt- såvel som indvendigt malerarbejde. Gennem årene har vi realiseret drømme og kvalitetsbevidste resultater for private, erhverv, boligforeninger og mange flere. Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon: 52 17 22 09 eller på E-mail: info@malerfirmaetsj.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her på siden, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

  • God dialog

    Hos Malerfirmaet SJ vægter vi dialog med kunden meget højt, og derved er vi i løbende dialog med vores kunder samt samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

  • Stor erfaring

    Vi har over 30 års erfaring i branchen både som malere og ledere, og kendes for at være ambitiøse, dygtige og innovative.

  • Socialt ansvarlige

    Hos Malerfirmaet SJ går vi meget op i lokalsamfundet samt at støtte forskellige foreninger, som hjælper andre. Vi skaber vækst i lokalsamfundet – hjælp til selvhjælp.