Dem støtter vi

Dem støtter vi

Hos Malerfirmaet SJ går vi meget op i at støtte bredt socialt

Tag en snak med os i dag

Vi har over 30 års erfaring i branchen

Malerfirma med fokus på social ansvarlighed

Socialt ansvar spænder bredt, og bliver oftest anvendt som synonym for ‘Corporate Social Responsibility’, hvorved forstås, at virksomheder handler globalt og samfundsmæssigt ansvarligt. Dette kan for eksempel være ved at tage hensyn til sociale vilkår, menneskerettigheder, miljø mm.

Som professionelt malerfirma med mere end 30 års erfaring inden for malerbranchen, sætter vi en stor ære i at være socialt ansvarlige. I den forbindelse har vi stort fokus på kvalitet, miljø og i at give tilbage til dem, som måske ikke har det så nemt i samfundet.

Når du vælger os til at stå for dit malerarbejde, hjælper du således også indirekte til.

Hvordan hjælper vi til?

Hos Malerfirmaet SJ er vi kendte for at tage socialt ansvar, og har gennem årene hjulpet til i en lang række forskellige forbindelser. Vi har for eksempel doneret spillertøj til hjemløse gennem Ombold, doneret mad og meget mere. Hertil bidrager vi til forskellige hjælpeorganisationer såsom Kræftens Bekæmpelse, Dyreværnet, Danske Hospitals Klovne og mange flere – Ovenfor kan du se et udvalg af dem, som vi sponsorer og støtter.

Vores værdisæt er således, at hjælpe til hvor det er muligt. Dette er noget, som vi er stolte af at kunne, men som også kun muligt fordi, at vi er dygtige til det, som vi laver. Som professionelt malerfirma, kan vi nemlig udfører alle typer opgaver. Her sætter vi altid kunden i forreste række, og lytter til alle ønsker og behov. Ud fra disse, og med vores brede faglighed, finder vi sammen de bedste løsninger.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

  • God dialog

    Hos Malerfirmaet SJ vægter vi dialog med kunden meget højt, og derved er vi i løbende dialog med vores kunder samt samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

  • Stor erfaring

    Vi har over 30 års erfaring i branchen både som malere og ledere, og kendes for at være ambitiøse, dygtige og innovative.

  • Socialt ansvarlige

    Hos Malerfirmaet SJ går vi meget op i lokalsamfundet samt at støtte forskellige foreninger, som hjælper andre. Vi skaber vækst i lokalsamfundet – hjælp til selvhjælp.