Miljøbevidste

Miljøbevidst Malerfirma

Udførsel i miljøgodkendte & svanemærket produkter

Tag en snak med os i dag

Vi har over 30 års erfaring i branchen

Malerarbejde med fokus på miljøet

Hos Malerfirmaet SJ værner vi omkring miljøet, hvorfor vi udelukkende udfører malerarbejde med miljøgodkendte & svanemærket produkter. Hertil med produkter af de højeste standarder. Du kan således få udført malerarbejde, som hverken er til skade for dig eller dine omgivelser, når du vælger os til at stå for dit malerarbejde.

Med over 30 års erfaring inden for malerbranchen, har vi erfaret os, at det er muligt at udføre malerarbejde, som har fokus på høj kvalitet, gode priser, men som samtidigt er miljøvenligt. Det har derfor stor betydning for os, at vi kan kalde os selv miljøbevidste, og at vi kan opretholde et højt kvalitetsniveau.

Hvordan passer vi på miljøet?

Som professionelt malerfirma med øje for detaljerne og vores omgivelser, tager vi en lang række tiltag, for at passe på miljøet. Disse består blandt andet af følgende:

 • Malerarbejde i miljøgodkendte & svanemærket produkter
 • Affaldshåndtering
 • Genbrug af materialer
 • Og meget mere

Med os ved din side kan du således trygt stole på, at du får et holdbart resultat i høj kvalitet, som ikke har belastet miljøet mere end højest nødvendigt.

Vil du høre mere?

Er du nysgerrig på hvordan, vi kan hjælpe dig med malerarbejde? Eller er du interesseret i at høre mere, om vores tilgang til at være et miljøbevidst malerfirma? Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi tager gerne en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Her gennemgår vi gerne disse, samt hvordan vi som professionelt malerfirma kan hjælpe dig, så du får realiseret dine drømme. I den forbindelse udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan kontaktes på telefon: 52 17 22 09 eller på E-mail: info@malerfirmaetsj.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Hvorfor vælge os?

 • God dialog

  Hos Malerfirmaet SJ vægter vi dialog med kunden meget højt, og derved er vi i løbende dialog med vores kunder samt samarbejdspartnere for at opnå de bedste resultater.

 • Stor erfaring

  Vi har over 30 års erfaring i branchen både som malere og ledere, og kendes for at være ambitiøse, dygtige og innovative.

 • Socialt ansvarlige

  Hos Malerfirmaet SJ går vi meget op i lokalsamfundet samt at støtte forskellige foreninger, som hjælper andre. Vi skaber vækst i lokalsamfundet – hjælp til selvhjælp.